MBF_element

rezervare zboruri

START REZERVARE
Ultimele 90 de bilete de zbor liber cu balonul cu aer cald!
Vă rugăm să citiți cu foarte mare atenție toate informațiile!

Pași de rezervare bilete

1. Completați formularul de rezervare
2. Preluăm discuția individual cu fiecare dintre dvs., vă confirmăm rezervarea și vă dăm ok-ul de plată, în funcție de locurile disponibile pentru fiecare sesiune de zbor
3. După confirmarea plății, veți primi codul dvs. personal de rezervare în baza căruia, în zilele festivalului, intrați în posesia biletului dvs. tipărit

Completarea formularului și achitarea prețului unui bilet NU GARANTEAZĂ efectuarea zborului cu balonul cu aer cald. Confirmarea zborului se face strict în ziua de festival, cu 30 minute înainte de zbor, la ședința tehnică. Decizia aparține directorului de zbor din partea Aeroclubului României, în funcție de condițiile atmosferice din momentul respectiv (precipitații, direcția și intensitatea vântului, ceață, etc.). 

Puteți opta pentru o singură sesiune de zbor, cu mențiunea că, dacă condițiile atmosferice sau alte motive împiedică realizarea zborului, rezervarea se transferă pe sesiunea de zbor următoare doar pe o listă de rezervă, în limita eliberării unor locuri din lista principală.

Copiii cu vârste mai mici de 8 ani nu pot să participe la zbor liber cu balonul cu aer cald. Costul unui zbor liber cu balonul cu aer cald în cadrul festivalului Maramureș Balloon Fiesta este de 450 lei pentru adulți și copii cu vârste de peste 12 ani. Pentru copiii cu vârste între 8 și 12 ani, prețul unui zbor liber este de 350 lei.

În cazul în care zborul nu se poate efectua din motive independente de voința organizatorului sau a pasagerului – condițiile atmosferice, siguranța zborului, etc. – costul biletului vă va fi returnat în termen de 15 zile lucrătoare, în cuantum de 90% din valoare. Diferența de 10% reprezintă costuri inerente de comisioane bancare, tipărire bilete, etc.

În cazul în care efectuați o rezervare și în ziua zborului nu vă prezentați la locul festivalului la ora prestabilită și de comun acord înțeleasă, vă asumați pierderea în totalitate a contra-valorii biletelor rezervate.

Dacă zborul nu poate fi efectuat strict din vina organizatorului (doar cazul în care festivalul nu mai poate fi organizat), vi se va returna 100% din valoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Facem tot posibilul să venim în sprijinul dvs. pentru a vă oferi o experiență plină de bucurie și spectaculozitate.

rezervă zbor

ASOCIAțIA SENS

BAIA MARE, MARAMUREȘ, ROMÂNIA