Ghid (pre)rezervare zbor liber cu balonul cu aer cald
Maramureș Balloon Fiesta

Pasul I. Informații utile

Completarea acestui formular nu garantează participarea la zbor liber cu balonul cu aer cald, ci reprezintă o pre-rezervare. Pre-rezervarea se face în ordinea primirii cererilor iar confirmarea rezervării se realizează strict în ziua de zbor, în funcție de condițiile atmosferice.

Puteți opta pentru o singură sesiune de zbor, cu mențiunea că, dacă condițiile atmosferice sau alte motive împiedică realizarea zborului, rezervarea se transferă pe ziua/sesiunea de zbor următoare doar pe o listă de rezervă, în limita eliberării unor locuri din lista principală.

Copii cu vârste mai mici de 8 ani nu pot să participe la zbor liber cu balonul cu aer cald. Costul unui zbor liber cu balonul cu aer cald în cadrul festivalului Maramureș Balloon Fiesta este de 330 lei pentru un adult/un copil cu vârstă de peste 12 ani. Pentru un copil cu vârsta între 8 și 12 ani prețul unui zbor liber este de 230 lei.

 

Pasul II. Completare formulare pre-rezervare

Vă rugăm să completați toate informațiile necesare marcate cu ” * “.

Vă rugăm să vă asigurați că ați citit cu atenție Termeni și condiții înainte de a trimite formularul!

!!! ATENȚIE s-a închis perioada de pre-rezervări la zbor! Vă mulțumim tuturor pentru interesul mare, pentru răbdare, pentru înțelegere și bunăvoință!

Vă anunțăm în curând când începem rezervările la zbor cu balonul pentru ediția Maramureș Balloon Fiesta 2018