Visul nostru este să construim un eveniment anual care să valorifice și să promoveze frumusețea și bogățiile culturale ale Maramureșului printr-o experiență memorabilă oferită de combinația irezistibilă cu spectaculozitatea pe care baloanele cu aer cald o transmit.

Ne dorim să facem Maramureșul să vibreze de bucurie în cele trei zile de festival internațional, oferind oportunități și beneficii pentru participanți, voluntari, agenți economici, artiști, adulți și copii de toate vârstele

Aducem magia zborului cu balonul cu aer cald aproape de oameni și vă prezentăm:

#festivalulbucuriei

Ideea Maramureș Balloon Fiesta a luat naștere în anul 2010, când inițiatorul lui, Ioan Istrate, a zburat pentru prima dată cu balonul cu aer cald în Maramureș și a îndrăgit aceste locuri. A urmat firesc decizia de a realiza un festival al baloanelor cu aer cald și organizarea, în trei ani consecutivi, a trei ediții.

0
Ediții
0
Baloane
0
Zboruri
0
Participanți

2017 - ediția a patra

3 zile de festival
25 de baloane cu aer cald la zbor liber
3 zile de zboruri ancorate
Zboruri cu motoparapanta
Festival gastronomic tradițional
Activități distractive pentru copii
Târg meșteșugăresc
Programe artistice

Vă mulțumim în avans tuturor celor implicați în acest festival, parteneri, sponsori, autorități locale, piloți și echipe, artiști, voluntari, vizitatori.

Festivalul nostru este dedicat tuturor, deopotrivă copiilor, tinerilor și vârstnicilor, iubitorilor de frumos și de o atmosferă deosebită.

Sunteti cu totii asteptati, cu familia, cu bunici și nepoți, cu prieteni și cu colegi, maramureșeni, români de pretutindeni, turiști și vizitatori străini, să scriem împreună o nouă filă de poveste din aventura începută în 2011.

VĂ MULȚUMIM !
Echipa MMBF