2018 - ediția a 5-a

La mulți ani, România! Ne bucurăm că ești!

Ediție dedicată Centenarului Marii Uniri a României

100 baloane cu aer cald
5 zile de festival

1 zi dedicată piloților și echipelor
3 zile de festival pentru public
5 sesiuni de zbor liber
1 sesiune de zbor ancorat
Zboruri cu planorul
Salturi cu parașuta în tandem
Târg meșteșugăresc
Activități pentru copii
Voie bună

Vă mulțumim în avans tuturor celor implicați în acest festival, parteneri, sponsori, autorități locale, piloți și echipe, artiști, voluntari, vizitatori.

Festivalul nostru este dedicat tuturor, deopotrivă copiilor, tinerilor și vârstnicilor, iubitorilor de frumos și de o atmosferă deosebită.

Aducem magia zborului cu balonul cu aer cald aproape de oameni și vă prezentăm:

#festivalulbucuriei

0
Ediții
0
Baloane
0
Zboruri
0
Participanți

Sunteți cu totii asteptati, cu familia, cu bunici și nepoți, cu prieteni și cu colegi, maramureșeni, români de pretutindeni, turiști și vizitatori străini, să scriem împreună o nouă filă de poveste din aventura începută în 2011, când inițiatorul festivalului, Ioan Istrate, a zburat pentru prima dată cu balonul cu aer cald în Maramureș și a îndrăgit aceste locuri. A urmat firesc decizia de a realiza un festival al baloanelor cu aer cald și organizarea, în trei ani consecutivi, a trei ediții. După o pauză de trei ani, în 2017, Asociația S.E.N.S. a organizat ediția a patra a festivalului.

Visul nostru este să construim un eveniment anual care să valorifice și să promoveze frumusețea și bogățiile culturale ale Maramureșului printr-o experiență memorabilă oferită de combinația irezistibilă cu spectaculozitatea pe care baloanele cu aer cald o transmit.

Ediția a 5-a este organizată în parteneriat de:

Asociația S.E.N.S., Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Aeroclubul României!

VĂ MULȚUMIM !
Echipa MMBF